Uvajanje zdravih spalnih navad

Uvajanje zdravih spalnih navad

Mamice in očki, niste sami! Na stotine staršev se v tem trenutku bojuje z nespečnostjo. In obstaja rešitev, tehnik za uvajanje zdravih spalnih navad je veliko in za vsak stil vzgoje se najde tista prava. Uvajanje zdravih spalnih navad NI ENAKO izjokavanje otrok.

Kaj če ukrepi ne bodo delovali?

Seveda, obstaja možnost. Vsak dojenček je svoj svet in zgodba zase. Metode, ki jih uporabljam, so preverjene in učinkovite, pa vendar se bo našel kak nadobudnež, ki se mu tole uvajanje zdravih spalnih navad ne bo zdelo ravno najboljša ideja. Največkrat se zgodi, da ukrepi ne delujejo, ker starši ne vztrajajo. Zato tudi podpišemo “moralno pogodbo” da se držimo vseh rutin in postopka. Je že tako, da ljudje močneje sledimo pisnemu kot ustnemu dogovoru.

Svojega otroka nikoli ne pustim jokati. Se lahko poslovim od uvajanja zdravih spalnih navad?

Nikakor, tudi za starše, ki otroka nikoli ne želijo pustit jokati, obstajajo načini, kako izboljšati spanje in spalne navade, v kolikor si to oba starša želita.

Zakaj izbrati mene?

Ker vem, kaj preživljate. Ker spanje raziskujem od leta 2014. Točno takrat, ko sem rodila prvorojenca in hkrati ugotovila, kaj pomeni pomanjkanje spanja. Ker sem se izobraževala v Londonu (Milpond clinic), naredila OCN 3 certifikat (Velika Britanija). Ker sedaj ponoči jaz in moji otroci spijo in vam privoščim popolnoma enako!

Kontaktirajte me po telefonu (030-747936), po mailu (info@detespi.si) ali preko kontaktnega obrazca.

LINKI:

Milpond

https://millpondsleepclinic.com/

Smrt v zibki

https://www.lullabytrust.org.uk/